Paul Jacobs Fashion wordt Only for Men

Lieve mensen,


Paul Jacobs Fashion wordt Only for Men.

Ruim 30 jaar ben ik samen met mijn vrouw actief geweest in de mannenmode in de Weerter binnenstad. Ruim 2 jaar geleden ben ik ongeneeslijk ziek geworden en heb toen besloten om de zaak aan de Langstraat 31-33 tijdelijk over te doen aan onze dochter Femke, met haar vriend Bas. Zij hebben enorm hun best gedaan en met passie de zaak gerund. Toch hebben wij onlangs besloten niet voor de lange termijn te gaan. Met behulp van EK Fashion hebben wij naar een passende overname partner gezocht, die is gevonden in Only for Men.

Only for Men gaat zich in het volledige pand van Paul Jacobs Fashion vestigen en dit betekent dat de +/- 450m2 weer benut gaan worden met een totaalcollectie mannenmode van classic tot modern, inclusief bruidegom en schoenen. De landelijke retailer Only for Men heeft 18 winkels, waaronder in Veldhoven en Beek. De focus ligt vooral op het behoud van de service die u van ons gewend bent. Het assortiment zal de komende tijd kritisch bekeken worden, en naar maatstaven van Only for Men worden aangepast.

Onze speciale dank gaat uit aan Piet en Arthur Feenstra van Only for Men voor de prettige afwikkeling. Wij wensen Only for Men dan ook heel veel succes toe! Wij weten zeker dat de modische Weertenaar wederom gaat slagen aan de Langstraat 31-33 in Weert!

In verband met de overdracht van de winkel zal deze aankomende dagen gesloten zijn en vanaf 17 november opengaan met een opheffingsuitverkoop, maar daarna snel met nieuwe collectie.

Natuurlijk richten wij een persoonlijk woord van dank aan u als vaste klant. Namens het hele team Paul Jacobs Fashion danken wij u voor het jarenlange vertrouwen én de vele gezellige winkelmomenten! Dit is ons ontzettend waardevol. Om u extra te bedanken bent u op 15 en 16 november van harte welkom voor de VIP-koopavond. U hoort snel van ons.

Warme groet,

Paul Jacobs & team